Termenii și condițiile

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile.

Prezenții termeni („Termenii”) acoperă utilizarea serviciilor online („Serviciile”) CVmaker BV („al nostru”, „noi”, „pe noi”) furnizate prin intermediul site-ului https://www.cvmaker.ro/ („Site-ul”). Persoanele care utilizează Serviciile noastre („dvs.”, „al dvs.”) trebuie să accepte acești Termeni pentru utilizarea Serviciilor sau pentru continuarea utilizării serviciilor, după ce au fost înștiințați de o schimbare a prezenților Termeni.

Clauza 1. Generalități

 1. Vă rugăm să citiți cu atenție prezenții termeni înaintea utilizării Serviciilor noastre.

 2. Este responsabilitatea dvs. să verificați dacă browserul și dispozitivul dvs. sunt compatibile cu Serviciile noastre. Nu veți putea utiliza Serviciile noastre folosind un browser sau un dispozitiv incompatibil.

Clauza 2. Contul dvs.

 1. Când utilizați Serviciile noastre pentru prima dată, un cont va fi creat în mod automat, folosind detaliile pe care ni le-ați furnizat („Contul”). Puteți accesa Serviciile prin conectarea la Contul dvs.

 2. Sunteți de acord că veți fi singurii responsabili pentru toată activitatea care se desfășoară pe Contul dvs. și sunteți de acord să mențineți securitatea și secretul parolei. 

 3. Nu trebuie să permiteți accesul niciunei părți terțe la Contul dvs. și trebuie să ne înștiințați imediat ce există o breșă de securitate sau acces neautorizat la Contul dvs., de care luați cunoștință. 

 4. Confirmați că informațiile furnizate pentru Contul dvs. sunt precise și complete (inclusiv detaliile de plată).

Clauza 3. Serviciile 

 1. Ca urmare a plății la timp a prețului stabilit în clauza 8 de mai jos („Prețurile”), vă acordăm permisiunea de a utiliza Serviciile noastre supuse acestor Termeni.

 2. Dacă Prețurile nu sunt achitate la timp, tot vă putem permite accesul la Servicii și vă putem factura pentru același lucru. Totuși, acest lucru nu reprezintă o renunțare din partea noastră privitoare la încălcarea acestor Termeni, pentru faptul că nu ați achitat Prețurile la timp sau nu ne va afecta drepturile de a ne recupera plata de la dvs., în conformitate cu acești Termeni.

 3. Vi se va acorda o licență neexclusivă, netransferabilă, nesublicențiabilă, revocabilă de utilizare a software-ului nostru, ca parte a Serviciilor („Platforma”). 

 4. Platforma este licențiată, nu este vândută către dvs. și ne rezervăm toate drepturile pentru Platformă, care nu vă sunt oferite în mod expres în prezenții Termeni. Această licență nu vă oferă niciun drept și nu puteți:

 5. Să eludați sau să ocoliți vreo măsură de protecție tehnică în sau privitoare la Platformă sau Servicii;

 6. Să dezasamblați, să decompilați, să decriptați, să piratați, să emulați, să exploatați sau să proiectați invers Platforma sau alte aspecte ale Serviciilor, care sunt incluse sau accesibile prin Servicii, cu excepția și doar în măsura în care permite legea aplicabilă pentru drepturile de autor; 

 7. Să publicați, să copiați, să închiriați, să dați în leasing, să vindeți, să exportați, să importați, să distribuiți sau să împrumutați Platforma sau Serviciile;

 8. Să transferați Platforma, orice licențe de software sau orice drepturi de accesare sau utilizare a Serviciilor sau

 9. Să utilizați Serviciile într-o modalitate neautorizată (inclusiv prin încălcarea Termenilor) sau într-un fel în care ar putea interfera cu utilizarea altei persoane. 

 10. Putem suspenda, rezilia, retrage sau restricționa drepturile dvs. de utilizare a Platformei sau Serviciilor în orice moment, fără penalitate, pentru a proteja interesele legitime ale afacerii noastre.

 11. În timp ce vom depune eforturi rezonabile pentru asigurarea faptului că Serviciile noastre sunt disponibile tot timpul, din când în când pot apărea pene, căderi, întreruperi sau pauze în Sistem și acceptați că nu suntem responsabili pentru nicio astfel de întâmplare, oricum apare. 

 12. Acceptați că putem desfășura în orice moment sau putem rula întreținerea anunțată sau neanunțată a Serviciilor noastre, care poate afecta disponibilitatea Serviciului. De asemenea, poate fi necesar să descărcați actualizări pentru asigurarea furnizării Serviciilor noastre. 

Clauza 4. Utilizarea serviciilor de către dvs.

 1. Doar dacă nu este expres stipulat în descrierea Serviciului, nu revizuim, nu controlăm, nu edităm sau nu monitorizăm utilizarea Serviciului de către dvs. sau orice documente produse din utilizarea dvs. a Serviciilor („Documentele”).

 2. Acceptați că nu avem niciun control asupra calității, preciziei, fiabilității, sincerității sau integrității niciunui Document produs prin utilizarea Serviciilor.

 3. Nu putem garanta că utilizarea Serviciilor vă va crește șansele, perspectivele sau abilitățile relative la asigurarea muncii sau a unui loc de muncă.

Clauza 5. Schimbările la Servicii

 1. Fără limitare la niciun Serviciu, pe care îl putem introduce, schimba sau scoate, Serviciile noastre includ:
 2. Crearea CV-urilor și a Scrisorilor de intenție;
 3. Realizarea CV-urilor și/sau
 4. Optimizarea CV-urilor.
 5. Putem schimba oricare dintre Serviciile noastre ca:
 6. Să reflecte modificările din legile importante și cerințele de reglementare;
 7. Să implementeze ajustări tehnice sau îmbunătățări, de exemplu introducerea noilor funcționalități în cadrul Serviciilor noastre și/sau
 8.  Să reflecte modificările afacerii noastre.

Clauza 6. Conținutul dvs.

 1. Când utilizați Serviciile, puteți stoca, descărca și distribui conținutul pe care îl creați („Conținutul dvs.”). Pentru evitarea unui dubiu, Conținutul dvs. privește doar conținutul pe care îl creați și nu orice conținut care există ca parte a Serviciilor, care este supus clauzei 9.

 2. Nu revendicăm proprietatea asupra Conținutului dvs. Conținutul dvs. rămâne doar al dvs. și sunteți responsabili de el. Prin prezenta, ne exonerați de orice răspundere legată de Conținutul dvs.

 3. Prin încărcarea Conținutului dvs., în mod automat și irevocabil:

 4. ne permiteți o licență mondială, perpetuă, transferabilă și fără redevențe, cu dreptul de a sublicenția, a utiliza, copia, modifica, crea lucrări derivate, distribui, afișa public sau exploata în orice fel Conținutul dvs. în toate formatele și canalele de distribuție cunoscute în prezent sau concepute ulterior, fără înștiințare prealabilă sau consimțământ de la dvs. sau fără cerința de plată a dvs. sau a oricărei alte persoane sau entități;

 5. renunțați la toate drepturile morale asupra Conținutului dvs., care vă poate fi disponibil în orice parte a lumii și confirmați faptul că nu au fost afirmate asemenea drepturi;

 6. ne numiți în calitate de agent cu puteri depline de accesare a oricărui document și/sau act pe care îl considerăm potrivit pentru a confirma licența, consimțământul și renunțarea stabilite mai sus;

 7. garantați faptul că sunteți deținătorul Conținutului dvs. și sunteți îndreptățiți să accesați prezenții Termeni și că Conținutul dvs. nu încalcă drepturile de proprietate și confidențialitate ale unei părți terțe și 

 8. confirmați faptul că Conținutul dvs. nu este supus niciunei obligații de confidențialitate sau în alt fel și că noi nu vom fi răspunzători pentru nicio utilizare sau dezvăluire a unui asemenea Conținut al dvs.

Clauza 7. Codul de conduită

 1. Conținutul dvs. nu trebuie:
 2. să fie calomnios, defăimător, invaziv, obscen, pornografic, rasist, abuziv, hărțuitor, amenințător sau ofensator;
 3. să fie disprețuitor, să diminueze sau să descrie în alt mod într-o lumină negativă o persoană care apare în Conținutul dvs.;
 4. să încalce drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unei entități sau persoane, inclusiv încălcarea drepturilor de autor sau ale mărcilor înregistrate sau drepturilor la publicitate ale cuiva;
 5. să încalce nicio lege, reglementare, regulă sau cod de conduită și/sau
 6. să interpreteze sau să denatureze legătura dvs. cu o altă entitate sau persoană sau să manipuleze în alt fel titlurile sau identificatorii în vederea ascunderii originii conținutului.
 7. De asemenea, nu trebuie:
 8. să includă sau să introducă programe care conțin viruși, viermi și/sau „Cai troieni” sau alt cod de calculator, fișiere sau programe proiectate să întrerupă, să împovăreze, să prăbușească, să distrugă sau să limiteze funcționalitatea unui software de calculator sau hardware sau telecomunicații;
 9. să copieze alte pagini sau imagini pe Site, cu excepția autorității potrivite și/sau
 10. să desconsidere politici sau regulamente stabilite din când în când, privitoare la Servicii.
 11. Sunteți de acord să ne feriți și să ne protejați de toate și orice pierderi, daune, reclamații și răspunderi pe care ni le asumăm ca rezultat sau legat de încălcarea de către dvs. a prezentei clauze 7.

Clauza 8. Termenii și plata abonamentului

 1. Sunteți de acord să plătiți Prețurile pentru Serviciile noastre. Prețurile specifice pentru fiecare dintre Serviciile noastre sunt stabilite pe Site-ul nostru. Vi se va acorda permisiunea să utilizați Serviciile la care v-ați abonat și pe care ați fost de acord să le plătiți.

 2. La configurarea Contului dvs., sunteți de acord să furnizați detalii valide, la zi și complete de plată, de contact și de facturare, necesare pentru efectuarea plății Prețului. Acceptăm plata cu cartea de debit, cartea de debit sau Paypal. 

 3. La utilizarea Serviciilor noastre pe bază de abonament, sunteți de acord că:

 4. Abonamentul va începe pentru o perioadă inițială de 7 zile;

 5. După aceasta, abonamentul dvs. se va reînnoi automat lunar continuu, până la anularea abonamentului de către dvs. (chiar dacă nu plătiți Prețurile) și 

 6. Puteți anula abonamentul în orice moment, în conformitate cu Termenii.

 7. Prin urmare, când Prețurile se plătesc pe baza unui abonament lunar:

 8. Ne autorizați pe noi sau procesatorul nostru de plăți să colectăm plata inițială aplicabilă pentru abonament pentru primele 7 zile imediat după crearea Contului dvs. și/sau la utilizarea inițială a Serviciilor noastre și să colectăm orice plată recurentă pentru abonament în fiecare lună, după aceea folosind metoda de plată desemnată până când vă anulați abonamentul cu noi. 

 9. Acceptați faptul că Serviciile noastre pe bază de abonament au o funcție de plată inițială și recurentă și înțelegeți că toate abonamentele se reînnoiesc automat până la anulare și acceptați responsabilitatea pentru toate costurile înaintea anulării.

 10. După prima plată și reactivarea contului dvs., veți primi un e-mail în care se menționează data la care prima reînnoire lunară și plată vor avea loc. Reînnoirile și plățile lunare ulterioare vor avea loc în aceeași zi a lunii următoare. Deși acestea sunt datele la care colectăm plata pentru abonament de la dvs., nu putem garanta faptul că vom colecta plățile la aceste date.

 11. Înțelegeți faptul că, la anularea abonamentului dvs. cu noi, deși abonamentul dvs. nu va fi reînnoit pentru următoarea perioadă de abonament, nu veți fi eligibili pentru a obține o rambursare sau rambursare proratată pentru o parte a prețului plătit pentru abonament pentru perioada prezentă a abonamentului. Pentru informații suplimentare despre anularea abonamentului dvs., vă rugăm să consultați clauza 12. 

 12. În cazul în care Prețurile nu se plătesc pe bază de abonament, achitarea Prețurilor trebuie realizată și poate fi plătită înaintea furnizării Serviciilor noastre și va fi colectată prin utilizarea detaliilor bancare pe care ni le-ați furnizat.

 13. În cazul în care nu putem colecta Prețurile de la dvs., putem urma pașii următori:

 14. Vom continua să încercăm să colectăm plata de la dvs., utilizând detaliile de plată pe care ni le-ați furnizat;

 15. Vă vom contacta în scris pentru a vă înștiința despre plata restantă, folosind detaliile pe care ni le-ați furnizat.

 16. Ne rezervăm dreptul de a factura și sunteți de acord să ne rambursați pentru toate costurile de colectare și dobânzile pentru sumele restante.

 17. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula furnizarea sau de a bloca accesul la Serviciile noastre în orice moment, până la achitarea plăților restante, și de a continua să vă facturăm pentru Prețuri, până la anularea abonamentului cu noi.

 18. Avem dreptul de a modifica Prețurile în orice moment. Vom încerca să vă înștiințăm cu o (1) lună înainte cu privire la orice modificări ale Prețurilor. Dacă nu sunteți de acord cu modificarea, vă rugăm să anulați abonamentul cu noi. Se va considera că acceptați schimbarea de Prețuri prin continuarea utilizării Serviciilor noastre.

Clauza 9. Proprietatea intelectuală

 1. Fără prejudicierea proprietății asupra Conținutului dvs., deținem proprietatea intelectuală și drepturile de proprietate de și privitoare la:
 2. Serviciile, Site-ul și Platforma și

 3. orice conținut pe care îl încărcăm, includem, fără a se limita la șabloanele documentului sau designurile accesate când utilizați Serviciile noastre și alt conținut care apare pe Serviciile, Site-ul și Platforma noastră („Material”).

 4. Dreptul dvs. de utilizare a Serviciilor, Platformei, Site-ului și oricărui Material sau conținut care apare este supus conformării cu prezenții Termeni. Modificarea sau utilizarea Materialului sau altui conținut pe Site în orice alt scop nu este permisă de prezenții Termeni și va reprezenta o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală, fiind interzisă.

 5. Puteți copia, accesa, descărca și afișa Materialul și alt conținut de pe prezentul Site pentru utilizarea necomercială, personală, de divertisment pe un singur dispozitiv. Materialul și alt conținut de pe prezentul Site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, încărcate, afișate, postate, transmise, distribuite, licențiate sau utilizate în alt fel, cu excepția cazului în care autorizăm în mod specific. Utilizarea unui Material pe alt site sau în mediul de rețea de calculatoare este interzisă.

 6. Pentru evitarea dubiilor, nu trebuie:

 7. să modificați Materialele descărcate prin Servicii în alt fel decât este permis în mod expres de utilizarea normală a Serviciilor și

 8. să creați, să produceți sau să contribuiți la crearea unor designuri sau șabloane de documente sau alte materiale asemănătoare, care sunt similare cu sau derivate din Materiale.

 9. După terminarea abonamentului dvs., nu mai aveți dreptul să utilizați Materialele (de exemplu, Documentele descărcate în timpul utilizării Serviciului).

Clauza 10. Garanțiile

 1. Nimic din prezenții Termeni nu va afecta drepturile statutare, pe care sunteți îndreptățiți să le aveți în calitate de consumatori și pe care nu le puteți modifica sau nu puteți renunța la ele din punct de vedere contractual.

 2. Deși realizăm eforturi rezonabile să actualizăm toate informațiile furnizate de Servicii, nu oferim reprezentări, garanții sau garantări, în mod expres sau implicit, că asemenea informații sunt precise, complete și la zi. 

 3. Serviciul (inclusiv Platforma) este furnizat „ca atare” și „drept disponibil” și, în particular, nu oferim nicio garantare sau reprezentare că:

 4. Utilizarea de către dvs. a Serviciului va respecta cerințele; Serviciul va fi disponibil;

 5. Utilizarea de către dvs. a Serviciului va fi sigură, neîntreruptă, la timp, securizată sau fără de erori și

 6. Orice defecte de operare sau funcționalitate a Serviciului vor fi corectate.

 7. Salvarea, așa cum este expres stipulată în prezenții termeni, fără garanții implicite sau alți termeni, inclusiv orice termeni impliciți asociați calității satisfăcătoare sau potrivirii unui scop, se va aplica Serviciului sau utilizării acestuia de către dvs. 

Clauza 11. Răspunderea

 1. În măsura în care orice dispoziție statutară nu exclude acest lucru, următoarele prevederi de răspundere se aplică utilizării Serviciului, Platformei și Site-ului.

 2. Răspunderea noastră în legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciilor, Platformei, Site-ului și/sau Materialelor nu va depăși Prețul plătit de către dvs. cu două luni înaintea primului eveniment care v-a dat dreptul de a solicita o pretenție împotriva noastră.

 3. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere indirectă sau consecutivă suferită de către dvs., indiferent de cum a apărut o astfel de pierdere sau daună.

 4. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere de profit, daună sau economii anticipate, pierderi ale oportunității de afaceri, pierdere de clientelă, pierdere sau deteriorare a datelor și/sau pierdere a locului de muncă sau oportunității de muncă, dacă aceleași sunt suferite în mod direct sau indirect sau aceleași sunt previzibile sau nu.

 5. Nu vom fi răspunzători pentru niciun defect al prezenților Termeni, care rezultă din cauza un eveniment exterior dincolo de controlul nostru. Evenimentele exterioare dincolo de controlul nostru includ, fără a se limita la, întreruperea sau defecțiunea internetului sau a conexiunilor la rețea, defecțiunile de telecomunicații, penele de curent, deranjamentele domestice, mobilizarea, războiul, traficul, grevele, întreruperea furnizării și întâmplările fortuite sau orice schimbări în circumstanțele părților terțe sau în deciziile părților terțe (precum angajatorii viitori).

Clauza 12. Durata și anularea abonamentului

 1. Prezenții Termeni intră în vigoare de îndată ce utilizați Serviciile.

 2. Puteți anula în orice moment abonamentul din Contul dvs. sau contactându-ne. Acceptați faptul că abonamentul se va reînnoi automat după o perioadă inițială de 7 zile și după aceea în mod lunar, până când anulați abonamentul cu noi. Pentru evitarea reînnoirii abonamentului, trebuie să-l anulați înaintea datei de reînnoire alocate abonamentului.

 3. Putem întrerupe utilizarea de către dvs. a Serviciilor și/sau Platformei imediat, fără a vă înștiința:

 4. dacă încălcați prezenții Termeni;

 5. dacă avem orice motiv de a bănui că utilizați Platforma sau Serviciile ilegal sau dacă ne-ați putea discredita;

 6. dacă credem că suntem obligați de către lege să vă întrerupem utilizarea Platformei sau a Serviciilor;

 7. dacă retragem Platforma sau Serviciul de la utilizare sau 

 8. pentru a proteja interesele noastre legitime de afaceri.

 9. La rezilierea din orice motiv, toate drepturile acordate în temeiul prezenților Termeni vor înceta imediat și trebuie să încetați imediat toate activitățile autorizate de Termeni (inclusiv utilizarea Materialelor noastre de către dvs.).

Clauza 13. Dreptul dvs. de a vă răzgândi

 1. Serviciile noastre vă permit descărcarea conținutului digital.

 2. Acceptați faptul că vă furnizăm conținutul digital imediat după ce vă creați prima dată un Cont, cu care sunteți de acord când vă creați Contul cu noi și, prin urmare, înțelegeți că nu veți avea un drept statutar de a vă răzgândi sau anula contractul. Dreptul dvs. la anularea Serviciilor este explicat în clauza 12 de mai sus.

Clauza 14. Alte prevederi

 1. După legislația de protecție a datelor, trebuie să vă oferim anumite informații despre cine suntem, cum procesăm datele dvs. personale și în ce scopuri și care sunt drepturile dvs. în legătură cu datele dvs. personale și cum să le exercitați. Aceste informații se regăsesc în declarația de confidențialitate și este important să citiți aceste informații.

 2. Vă rugăm să conștientizați că transmisiile prin internet nu sunt niciodată complet private sau securizate și că orice mesaj sau informație pe care o trimiteți utilizând Aplicația sau orice Serviciu poate fi citit sau interceptat de alte persoane, chiar dacă există o înștiințare specială că o transmisie particulară este criptată.

 3. Putem modifica prezenții termeni fără consimțământul dvs. Vă vom înștiința cu privire la modificările din Termenii noștri. Dacă nu doriți să acceptați o modificare, trebuie să încetați din a mai utiliza Serviciile noastre. Prin continuarea utilizării Serviciilor noastre, sunteți de acord să fiți să acceptați orice modificare sau actualizare a Termenilor noștri.

 4. Putem să ne transferăm drepturile și obligațiile din prezenții Termeni altei organizații, dar acest lucru nu vă va afecta drepturile din prezenții Termeni. Nu vă puteți transfera Contul unei alte persoane sau entități sau drepturile sau obligațiile din prezenții Termeni, decât dacă suntem de acord în scris. 

 5. Dacă nu reușim să insistăm pentru realizarea unei obligații din acesta sau dacă nu ne impunem drepturile împotriva dvs. sau dacă întârziem acest lucru, nu înseamnă că am renunțat la drepturile noastre împotriva dvs. și nu va însemna că trebuie să nu vă conformați acestor obligații. Dacă renunțăm în mod implicit în favoarea dvs., o vom face doar în scris, iar asta nu va însemna că vom renunța automat mai târziu în mod implicit în favoarea dvs.

 6. Fiecare dintre condițiile prezenților Termeni funcționează separat. Dacă un tribunal sau autoritate competentă decide că orice condiție este ilegală sau neexecutabilă, condițiile rămase vor rămâne în vigoare și vor produce efecte.

 7. Prezenții Termeni, subiectul și forma lor sunt guvernate de către legea olandeză. Dvs. și noi suntem de acord cu faptul că tribunalele olandeze vor avea autoritate exclusivă pentru rezolvarea disputelor (inclusiv necontractuale), care se ivesc din sau în legătură cu prezenții Termeni.

 8. Dacă aveți întrebări, sugestii sau comentarii despre prezenții Termeni și doriți să ne înștiințați în scris, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact

 9. Dacă trebuie să vă contactăm sau să vă înștiințăm în scris, o vom face prin e-mail, mesaj text, serviciu de SMS sau prin poștă preplătită, folosind informațiile de contact pe care ni le-ați furnizat.

Mai mult de 112.872 de utilizatori și-au creat deja CV-urile

Cu CVmaker, îți poți crea rapid și ușor un CV deosebit și profesional în doar 15 minute.

Creează CV-ul tău

Vei avea cu 65% mai multe șanse de a obține un job