Întrebări frecvente

Ai întrebări? Te rugăm să consulți secțiunea de întrebări frecvente. Ne poți contacta în cazul în care nu găsești răspunsul potrivit.

 • Pot adăuga o poză în CV-ul meu?

  La primul pas de la CVmaker, cu denumirea „Informații personale”, poți adăuga o poză la CV-ul tău. Este suficient să dai clic pe pictograma poză de lângă câmpurile de inserare. Apoi, poți încărca, edita și adăuga poza la CV-ul tău.

 • CV-ul meu se poate descărca și în format Word?

  Din cauza complexității șabloanelor noastre, din păcate nu poți descărca CV-ul în format Word. Dar, nu-ți fă griji, deoarece îți poți edita mereu CV-ul din contul tău.

 • Pot să-mi editez CV-ul?

  După descărcarea CV-ului, vei primi automat un e-mail cu detaliile de conectare, pentru a putea continua să-l editezi.

 • Pot sorta elementele?

  Poți sorta elementele cu ajutorul săgeților de lângă elementul important. Elementele adăugate în cadrul unei componente pot fi sortate și separat, prin apăsarea celor 3 puncte de lângă element și apoi prin tragerea elementului în poziția dorită.

 • Elementele sunt sortate în ordine cronologică?

  Elementele nu sunt sortate în mod automat în ordine cronologică. Dacă dorești ca elementele să fie sortate cronologic, dă clic pe cele 3 puncte de lângă element și alege „sortează cronologic”. Elementele vor fi sortate imediat.

 • Pot amplasa o secțiune pe pagina următoare (în PDF)?

  Desigur că este posibil. Pe CVmaker, o poți realiza în următoarele 2 feluri:

  1. Poți alege să amplasezi secțiunea completă (de exemplu, Educație și calificări) pe următoarea pagină, prin apăsarea celor 3 puncte de lângă secțiune și alegerea opțiunii „pe pagina următoare (pdf)”. Drept rezultat, întreaga secțiune este amplasată pe pagina următoare.
  2. În descrierea secțiunii anterioare, poți apăsa tasta Enter de mai multe ori în editorul de text, pentru a putea ajusta tranziția ceva mai precis.
 • Pot să nu afișez un element din CV?

  Poți ascunde elemente din CV-ul tău dând clic pe cele 3 puncte de lângă elementul pe care dorești să nu-l afișezi și apoi pe „Ascunde componentă”. Când dorești să adaugi sau să afișezi din nou elementul, îl poți alege din bara de selecție din partea superioară de la pasul 2 din CVmaker.

 • Trebuie să plătesc pentru a utiliza CVmaker.ro?

  Poți utiliza perioada de probă pentru a încerca serviciul CVmaker și funcțiile sale premium timp de 7 zile, pentru suma de 5.99 lei. După cele 7 zile ale perioadei de probă, contul tău va fi reînnoit automat și vei fi facturat/ă în fiecare lună cu 99.99 de lei. Cât timp ai acces premium, poți continua să-ți editezi și să-ți descarci CV-urile, îți poți crea un număr nelimitat de scrisori de intenție corespunzătoare, poți utiliza instrumentul de aplicare prin e-mail și utiliza funcția premium a sistemului de căutare și potrivire de joburi. Abonamentul pentru contul tău va fi reînnoit automat în fiecare lună, până când îl anulezi. Îți poți anula contul foarte ușor în orice moment.

  Prețurile de pe site-ul nostru includ TVA-ul.

 • Cum îmi pot anula contul și abonamentul pentru CVmaker.ro?

  Ți-ai găsit deja jobul dorit și ai dori să-ți anulezi abonamentul? Îți poți anula abonamentul foarte ușor prin una dintre următoarele modalități:

  Din cont
  Conectează-te la contul tău și accesează secțiunea „Contul meu”. Derulează în jos către josul paginii și glisează butonul de abonament către „Da”, apoi apasă butonul „Anulează cont”. După aceea, abonamentul tău va fi anulat în mod automat și vei primi un e-mail de confirmare a anulării.

  Din pagina de abonament
  Accesează pagina de contact și dă clic pe butonul „Anulează abonament”. Acum, îți poți anula abonamentul în mod automat, fără a te conecta la contul tău. Vei primi un e-mail de confirmare a anulării.

  Prin contactarea serviciului de relații clienți
  De asemenea, îți poți anula abonamentul prin contactarea serviciului de relații clienți. Ne poți contacta prin telefon (în zilele lucrătoare), prin e-mail (non-stop) sau poți începe o sesiune de chat pe site, atunci când tipul acesta de suport apare ca disponibil. Pentru informații suplimentare privitoare la modalitatea în care ne poți contacta, te rugăm să accesezi pagina de contact.

 • Pot să-mi descarc CV-ul în altă limbă (de ex., franceză)?

  Poți alege să-ți descarci CV-ul în diferite limbi când în redactezi. Poți alege aceasta în timp ce completezi informațiile personale. În prezent, oferim descărcarea în următoarele limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă și germană.

 • Pot să-mi creez și o scrisoare de intenție?

  Dacă ai un cont activ pe CVmaker.ro, atunci îți poți crea și un număr nelimitat de scrisori de intenție potrivite. Conectează-te la contul tău CVmaker și dă clic pe „Scrisori de intenție” din meniu pentru a începe.

 • Ce înseamnă mai exact serviciul de creare a CV-ului?

  În anumite situații, te ajută foarte mult să ai un CV creat, rescris sau optimizat de către un profesionist. În cazul în care situațiile de mai jos îți sunt familiare, atunci poți beneficia de serviciul nostru:

  - Ai un job care îți ocupă aproape tot timpul și nu ai timp să-ți creezi CV-ul?

  - CV-ul tău este ca și cum nu există sau te concentrezi să-ți dai seama ce informații trebuie scrise în el?

  - Ai în vedere schimbarea CV-ului, fapt care presupune realizarea CV-ului tău într-un fel diferit?

  - Te afli fără lucru de ceva timp și ai o perioadă necompletată în CV-ul tău care necesită explicații?

  - CV-ul tău nu mai este actualizat de mult sau este de modă veche?

  - CV-ul tău este teribil de standard și neclar și nu atrage atenția suficient?

  - CV-ul tău are nevoie de rearanjare, de exemplu din punct de vedere al relevanței?

  - CV-ul tău necesită corectură gramaticală și redactare pentru a-l face mai puternic și mai atractiv?

  Poți afla mai multe informații pe Pagina de scriere a CV-ului.

Mai mult de 112.872 de utilizatori și-au creat deja CV-urile

Cu CV maker, îți poți crea rapid și ușor un CV deosebit și profesional în doar 15 minute.

Creează CV-ul tău

Vei avea cu 65% mai multe șanse de a obține un job