Șabloane de CV-uri

Crește-ți șansele de a-ți găsi un job și creează-ți CV-ul cu șabloanele noastre personalizate. Ești curios/ă să afli cum funcționează șabloanele în cazul tău? Derulează în jos și descoperă diferitele exemple pe care le-am creat, pentru a te inspira din ele.

Creează CV-ul tău

Vei avea cu 65% mai multe șanse de a obține un job

 • Auckland

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Edinburgh

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Priceton

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Otago

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Berkeley

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Harvard

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Standford

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Cambridge

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Oxford

  Exemple de CV-uri gratuite
 • Exemple de CV-uri din care să te inspiri

  Scrierea unui cv este mult mai ușoară dacă folosești CVmaker. Cu ajutorul șabloanelor noastre cu design profesional, este pur și simplu o chestiune de completare cu informațiile potrivite în expert. Totuși, dacă asta-i ceva ce nu faci zilnic, ne putem da seama că ai nevoie de puțin ajutor pentru a începe. Prin urmare, pe pagina de față vei găsi exemple de cv-uri bune, pe care le poți folosi pentru a te inspira. Le poți descărca și utiliza după bunul-plac!

  - Pentru mărirea exemplului de cv de mai jos, dă clic pe imaginea cv-ului. Linkul de sub imagine îți permite să descarci cv-ul în format PDF. - 

  Exemplu de CV pentru domeniul ospitalier - Șablon Harvard

  cv example manager in hospitality

  Descarcă în format PDF exemplul de cv pentru o carieră în domeniul ospitalier

  În exemplul de cv de mai sus, solicitantul Mirel caută să facă următorul pas în carieră. El are experiență de muncă în domeniul ospitalier în poziția de conducere. Mirek lucrează în prezent într-un bar, dar dorește să ocupe un job în industria ospitalității de clasă înaltă, după cum explică în profilul de cv.

  Creează-ți CV-ul profesional chiar acum

  Exemplu de CV pentru un absolvent de universitate, care caută un post în departamentul de Resurse umane - Șablon Auckland

  CV example university graduate looking for HR role

  Descarcă în format PDF exemplul de cv pentru un absolvent de universitate care caută o poziție în Resurse umane

  În exemplul de cv de mai sus, candidatul Ionuţ este absolvent de universitate, care se află în căutarea unei poziții în Resurse umane, pentru a avea un punct de plecare în cariera sa. În timpul studiilor, a dobândit deja o experiență importantă atât în plan profesional, cât și al voluntariatului. Această experiență îi poate oferi un avantaj în fața altor candidați, prin urmare este poziționată suficient de sus în cv-ul său. Pentru a se face remarcat dintre ceilalți candidați, Ionuţ amintește și de activitatea sa extra-curriculară ca membru al consiliului clubului universitar de business. Pentru obținerea mai multor experiențe privitoare la realizarea unui cv bun în calitate de student (absolvent), citește și postarea noastră de pe blog, „Cum să scrii cel mai tare cv de student". Ionuţ a ales să utilizeze șablonul de cv neutru, dar profesional Auckland cu poză. Cu ajutorul constructorului de cv-uri, este ușor să comuți între diferite șabloane. În exemplul de mai jos, i-am transformat cv-ul lui Ionuţ într-unul cu poză.

  Creează-ți CV-ul profesional chiar acum

  Șabloane de CV-uri foarte personalizabile

  Toate șabloanele furnizate de CVmaker sunt foarte personalizabile. Poți rearanja foarte ușor macheta cv-ului, te poți prezenta în cel mai bun mod posibil potențialului angajator. Dacă îți dorești să ai, de exemplu, cursurile sau abilitățile afișate mai sus pe cv, le poți deplasa cu ușurință deasupra experienței tale de muncă. Șabloanele pot fi utilizate cu sau fără poză, iar cv-ul va fi ajustat în mod corespunzător. Fiecare șablon poate fi utilizat în culori diferite. În timpul utilizării abonamentului activ, îți vei putea edita și descărca cv-ul de câte ori dorești. Pentru a-ți crește șansele de a fi invitat/ă la un interviu de angajare, îți recomandăm să-ți ajustezi și potrivești cv-ul în funcție de aplicare.

template-image

Mai mult de 112.872 de utilizatori și-au creat deja CV-urile

Cu CVmaker, îți poți crea rapid și ușor un CV deosebit și profesional în doar 15 minute.

Creează CV-ul tău

Vei avea cu 65% mai multe șanse de a obține un job