Cum să utilizezi / anulezi serviciul CVmaker?

CVmaker.ro este un serviciu destinat persoanele care caută un job. Prin intermediul aplicației web, poți crea, edita și salva cu ușurință CV-ul tău online. În al doilea rând, îți vei putea crea scrisorile de intenție în stilul corespunzător CV-ului tău. Din contul tău personal, îți poți depune candidatura cu CV-ul și scrisorile de intenție create. Astfel, vei putea și să vezi dacă aplicarea ta a fost vizualizată de către companii. În acest fel, îți poți organiza și gestiona activitățile de candidatură.

Contul tău personal CVmaker

După conectarea la contul tău personal, vei găsi următoarele file:

  • CV-uri; de aici, îți poți crea, multiplica, edita și descărca CV-urile.
  • Scrisoare de intenție; de aici, îți poți crea, edita și descărca scrisorile de intenție.
  • Aplică; de aici, poți aplica folosind CV-urile și scrisorile de intenție pe care le-ai creat înainte. De asemenea, vei putea să vezi dacă aplicarea ta a fost deschisă sau nu.
  • Joburi; de aici, poți căuta locurile vacante.
  • Cont; de aici, îți poți edita credențialele, preferințele pentru e-mail și anula sau reactiva abonamentul.

Pe parcursul abonamentului, poți utiliza nelimitat toate funcționalitățile menționate mai sus. Durata minimă a abonamentului este de șapte zile, timp în care îți poți crea un număr nelimitat de CV-uri și scrisori de intenție. După prima săptămână, abonamentul tău va fi reînnoit în mod automat cu o lună, până când acesta va fi anulat. Îți poți anula abonamentul oricând. După prima săptămână de probă, abonamentul va fi reînnoit lunar. După ce ți-ai anulat abonamentul, îți vei putea utiliza încă toate funcționalitățile până la ultima zi a ciclului de facturare. Prin urmare, dacă îți anulezi abonamentul imediat după crearea CV-ului, mai ai la dispoziție șapte zile, în care îți poți edita și descărca CV-urile și scrisorile de intenție.

Întrebări frecvente despre abonament

Mi-am găsit un job. Cum îmi anulez abonamentul?

Felicitări! Îți poți anula cu ușurință abonamentul din contul personal. Conectează-te și dă clic pe „Cont”. Derulează în jos la „Schimbă abonament”. Dă clic pe butonul roșu „Dezactivează cont”, iar abonamentul îți va fi anulat automat la sfârșitul ciclului curent de facturare.

Anulează abonamentul CVmaker

Nu văd butonul roșu. Cum este posibil?

Este probabil să vezi butonul verde „Activează cont”. Asta înseamnă că ți-ai anulat deja abonamentul. În caz de dubiu, ne poți contacta!

Mi-am uitat parola. Cum îmi pot anula abonamentul?

Te sfătuim cu încredere să soliciți o nouă parolă de aici. În acest fel, te vei putea conecta la contul tău, dacă trebuie să-ți editezi CV-ul. În mod alternativ, îți poți anula abonamentul prin scrierea e-mailului în acest formular. Vom gestiona solicitarea de anulare în locul tău. Vei primi o confirmare pe adresa de e-mail furnizată după realizarea anulării.

Reține: trebuie să ne furnizezi aceeași adresă de e-mail utilizată pe CV-ul tău, altfel nu-ți vom putea trata solicitarea!

Ce se întâmplă după ce mi-am anulat abonamentul?

Totuși, abonamentul tău va continua să fie activ, dar va fi „dezactivat”, ceea ce înseamnă că nu vei facturat, dar nu-l poți utiliza până la reactivarea abonamentului. Îți vom restaura contul, CV-urile create și scrisorile de intenție pe serverele noastre securizate. Îți poți reactiva abonamentul ori de câte ori ai nevoie. Dorești să-ți ștergi pentru totdeauna contul și datele de pe serverul nostru? Nicio problemă. Este suficient să trimiți solicitarea ta la [email protected] și îți vom gestiona cererea!

Există o perioadă de anulare? Când îmi pot anula abonamentul?

Îți poți anula abonamentul oricând. Dacă îl anulezi în prima săptămână de probă, vei plăti doar pentru prima săptămână. După prima săptămână, abonamentul tău va fi reînnoit lunar. Vei putea utiliza toate serviciile până la data ultimă de anulare, prin urmare, dacă anulezi abonamentul imediat, tot vei putea utiliza toate serviciile timp de o săptămână.

Aș dori să-mi creez un singur CV. Este posibil?

Bineînțeles! Deși îți recomandăm să-ți creezi și să-ți personalizezi CV-ul pentru a se potrivi cu locul vacant, poți alege să-ți creezi un singur CV. Asigură-te că dezactivezi contul chiar după crearea CV-ului. După cum am amintit anterior, tot vei putea să utilizezi toate funcționalitățile timp de o săptămână, deoarece ai plătit deja pentru utilizarea serviciului.

Mai mult de 112.872 de utilizatori și-au creat deja CV-urile

Cu CV maker, îți poți crea rapid și ușor un CV deosebit și profesional în doar 15 minute.

Creează CV-ul tău

Vei avea cu 65% mai multe șanse de a obține un job