Documentele mele vor fi stocate dacă îmi anulez abonamentul?
Documentele tale vor fi stocate în siguranță în baza noastră de date, astfel încât, dacă decizi să îți anulezi abonamentul, fișierele tale vor fi în continuare salvate. Dacă vei avea vreodată nevoie să îți actualizezi CV-ul în viitor, te poți conecta cu ușurință și îți poți reactiva abonamentul pentru a accesa documentele.
Te rugăm să reții că, dacă ne soliciți să îți ștergem toate datele, le vom elimina din sistemul nostru, iar accesul la documentele tale nu va mai fi posibil.